Tyryn Viinitila

Image

Viinimyymälä

Myymälästä voit hankkia tuliaisiksi mm. viinejä, pontikkasinappia ja viinihyytelöitä. Avoinna sopimuksen mukaan.

Image

Juhlat

Viihtyisä 90-paikkainen viinitupamme tarjoaa hienot puitteet erilaisille juhlille, tilaesittelyille ja maistiaisille sekä ryhmien ruokailuille.

Image

Ryhmille

Järjestämme ryhmille tilaesittelyjä sekä viinimaistiaisilla että ilman, kahvit ja ruokailu onnistuvat yli 20 henkilön ryhmille.

Image

Ruokalista

Täältä voit ladata ruokalistamme pdf-muodossa. Ruokalista sisältää muutamia suosituimpia vaihtoehtojamme; otathan yhteyttä niin voimme keskustella miten otamme huomioon erityisruokavaliot tai allergiat.

Image
Image

Suosittelemme lähiseudullaOrilammen lomakeskus

Orilammen maja ja lomakeskus sijaitsevat Repoveden kansallispuiston reunalla, puhdasvetisten Vuohijärven ja Orilammen välisellä kannaksella. Orilampi edustaa erämaaympäristöä ja kodikasta matkailualan palvelua. Hotellimme on tunnettu hyvästä ruoasta sekä kesäisestä vesibussiristeilystä, joka näyttää matkailijalle parhaat palat Pohjois-Valkealan erämaa-alueista. Orilammen lomakeskus Voikoskentie 138 47910 Hillosensalmi puh. 05 389 881 www.orilampi.com


Repoveden kansallispuisto

Repoveden kansallispuisto ja siihen liittyvä Aarnikotkan metsän luonnonsuojelualue on metsien ja kymmenien järvien muodostama karu, salomainen alue. Repovedellä on pitkät perinteet yhtenä Etelä-Suomen suosituimpana retkeilykohteena. Repoveden luonnon rauhassa voit rentoutua mieliharrastuksesi parissa, marjastuksesta lumikenkäkävelyyn tai vaikka geologiasta uittohistoriaan. Alueen nähtävyyksiä ovat mm. alueen useat korkeat mäet kuten Olhavanvuori ja Mustalamminvuori sekä Lapinsalmen riippusilta ja Kuutinlahti uittorakenteineen. Repoveden alueen palveluista voit kysyä Orilammen lomakeskuksesta puh 05 389 881. https://www.luontoon.fi/repovesi

Tyry Oy

Leena ja Jouni Huusari
Pekkojärventie 118, 52700 Mäntyharju
jouni.huusari@tyrynviini.inet.fi
0400 752710